Loading...
  • Meet- en montageservice
  • Op maat gemaakt
  • Groot aanbod in kleuren

Blog

Hulp nodig bij het kiezen van de juiste zonwering? Overweeg je zelf iets te gaan monteren? Hier vind je veel informatie die je hopelijk verder op weg helpt!

thumbnail

zonwering - 4 maart 2022

Een markies of een screen

Het kan een lastige keuze zijn, het kopen van een markies of een screen. Elk situatie is anders dus de knoop doorbreken kunnen we niet. Wat wij wel kunnen doen, is de voordelen van beide zonwering soorten naast elkaar leggen en onze klanten dan te laten overwegen wat in hun situatie het beste is.

Lees meer
thumbnail

zonwering - 4 maart 2022

Verschil uitvalscherm en knikarmscherm?

Als we spreken over zonneschermen dan hebben we het over drie verschillende producten: uitvalschermen, knikarmschermen en markiezen. Een markies is erg eenvoudig te onderscheiden maar wat is het verschil tussen een uitvalscherm en een knikarmscherm?

Lees meer
thumbnail

zonwering - 25 maart 2022

Een screen of een rolluik?

Kan ik beter voor een screen gaan of een rolluik? Een goede vraag als u op zoek bent naar nieuwe zonwering. In deze blog zetten we de eigenschappen en verschillen op een rij zodat je een weloverwogen keuze kunt maken.

Lees meer
thumbnail

zonwering - 8 april 2022

Energie besparen met een rolluik

Een groot gedeelte van de energierekening van een woning worden gevormd door het behouden van temperatuur in een huis. Voornamelijk in de winter wordt er veel gestookt om het lekker warm in huis te houden. Energiezuinigheid wordt tegenwoordig steeds belangrijker. Veel mensen zijn niet voldoende ingelicht over hoeveel er bespaard kan worden met maken van bepaalde keuzes.

Lees meer
Hulp nodig?

Klik hier om een gesprek te starten op WhatsApp. Of stuur een mail naar: contact@polmanzonwering.nl